Skip to main content

Géén bruine aanslag en verstoppingen meer!

Een alles-in-één oplossing om bron- of grondwater te zuiveren.  De WellWaterStation® is het antwoord op al uw waterzuiveringsbehoeften op het gebied van ijzer verwijderen uit bronwater en grondwater.

Ontijzeren, Ontharden en Mangaan verwijderen in één handeling.

Ontijzeren

Ons systeem verwijdert effectief ijzer uit het water wanneer dat nog in de opgeloste vorm is. De WellWaterStation® zorgt voor ijzervrij water.

Ontharden

Hard water kan schadelijke kalkaanslag veroorzaken en apparatuur beschadigen. Met het WellWaterStation® wordt hard water verzacht waardoor kalkaanslag verleden tijd is.

Mangaan verwijderen

Mangaan in water kan hardnekkige zwarte aanslag veroorzaken, maar niet met onze WellWaterStation®. Het systeem pakt mangaan effectief aan en zorgt voor mangaan vrij water.

Beproefde technologie

De WellWaterStation® maakt gebruik van beproefde technologie om de waterkwaliteit te optimaliseren. Met 1 of meerdere filtertanks gevuld met een hars dat werkt op basis van ionenuitwisseling, de selectieve eigenschappen van het filtermateriaal zorgen ervoor dat het water voldoet aan de hoogste zuiverheidsnormen < 0,05 mG/liter ijzer is wat er overblijft.

Veelzijdig en uit te breiden

Ons systeem is modulair en op te schalen naar een grotere capaciteit als u uitbreidingen doet aan uw waterverbruik. Dit is vaak een onder geschoven kindje merken wij.

De pomp kan vaak wel meer water verwerken dan voorheen maar zal op een lagere druk gaan werken. Veel verbruikers gaan uit van de maximale capaciteit van de pomp. Maar de waterzuivering is uitgerekend op een bepaald verbruik en ga je daar overheen dan zal je slecht water gaan krijgen.

Dit word vaak vergeten. Met onze + 30 jaar ervaring en kennis in dit vak bekijken wij uw situatie op onze manier, we denken mee.

Betrouwbaarheid

Vertrouw op de WellWaterStation® voor een continue en betrouwbare werking. Ons systeem is ontworpen om langdurige prestaties te leveren en jouw waterkwaliteit te waarborgen, zodat jij gemoedsrust hebt. Eventueel uit te breiden met een kwaliteit bewaking / monitoringssysteem. Voorzien van diverse relais in- uitgangen.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Bij het WellWaterStation® streven we naar duurzaamheid. Ons systeem minimaliseert afval en zorgt voor een efficiënte waterzuivering, waardoor jij jouw ecologische voetafdruk vermindert.

Investeer in de toekomst met een WellWaterStation®

Investeer in de toekomst met een WellWaterStation®

Investeer in de toekomst met een WellWaterStation®

Investeer in de toekomst met een WellWaterStation®

Investeer in de toekomst met een WellWaterStation®

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en ontdek hoe het WellWaterStation® uw waterproblemen oplost.