Skip to main content

Waterontharding

1 – 100 M³ uur

Wanneer kalk in uw water een probleem is voor uw watervraag kunnen we deze efficiënt voor u verwijderen. We bieden systemen op maat voor uw specifieke watervraag en toepassing.

We weten wat er gebeurt en wat de gevolgen zijn als hard water door uw systemen gaat, wij hebben hier altijd de juiste oplossing voor.

Daarnaast kunnen we onderhoud en reparaties uitvoeren aan de meeste merken en types waterontharders.

Onze systemen zijn simpel in gebruik en vergen beperkt maar noodzakelijk onderhoud om zuiver water te garanderen, afhankelijk van de waterbron en het waterverbruik uiteraard.

Real time inzicht in verbruik
Capaciteit tot regeneratie
Historie – Dagtotaal, Piekverbruik, Regeneratiedagen, etc
Programeerbare relaisuitgangen
2x Potentiaal vrij contact – NO of NC
Error logging

Stoomketel | Koeltoren | Voorbehandeling Reverse Osmose / demi water | Wasstraten | Food

Onthard water voorkomt kalkafzettingen en verstoppingen, waardoor de apparatuur beter en efficiënter kan functioneren. Hierdoor worden onderhouds- en reparatiekosten verlaagd en wordt de levensduur van de apparatuur verlengd.

Sectoren waar de waterkwaliteit bijzonder gevoelig is kunnen aanzienlijke voordelen behalen door waterontharding te implementeren. Door onthard of zacht water te gebruiken in productieprocessen, word vaak productkwaliteit verbeterd en de productie-efficiëntie verhoogd terwijl de kosten onderaan de streep worden verlaagd.

Bovendien kan waterontharding voor bedrijfsmatig gebruik leiden tot besparingen op waterverbruik, energiekosten en chemicaliën. Onthard water vereist minder, of zelfs geen reinigingsmiddelen om hetzelfde effect te bereiken, wat resulteert in een verlaagd verbruik van deze producten.

Naast de directe technische voordelen, kan waterontharding ook bijdragen aan het behalen van duurzaamheidsdoelen van bedrijven. Door waterverbruik te optimaliseren en energie-efficiëntie te verbeteren, kunnen bedrijven hun milieu-impact verminderen en hun maatschappelijk verantwoord ondernemen versterken.