Skip to main content

Dealer worden?

We hebben inmiddels een redelijk landelijk dekkend dealernetwerk voor onze WellWaterStation®, We bieden goede technische ondersteuning in het traject vóór de verkoop, maar ook na de verkoop en desnoods helpen we je op locatie op gang.

Commercieel

We bieden ondersteuning bij het verkoop traject mocht je er niet helemaal uitkomen, of zeker van zijn of je het juiste systeem selecteert. Ook hebben we folders, technische bladen en promotiemateriaal ter ondersteuning.

Service

We vinden onze service nog belangrijker dan de verkoop, want we willen graag tevreden klanten die ook terugkomen. En die ook doorvertellen hoe tevreden ze zijn over de WellWaterStation®.

Dat is de allerbeste reclame, en er zijn alleen maar winnaars.

We zijn ook buiten kantooruren bereikbaar voor dealers mocht je vragen of ondersteuning nodig hebben.

Samenwerking

Samen staan we sterk, en twee weten meer dan één.

Wanneer je ondersteuning nodig hebt bij het selecteren van de juiste installatie, het verkopen aan de eindverbruiker, hulp bij de montage bij je klant, heb je geen tijd om te installeren, ons team zal je altijd ondersteunen.

We hebben dan ook vele relaties waar we meer dan 25 jaar zaken mee doen, zowel klanten als leveranciers.

Opleiding

Wanneer je kiest voor onze WellWaterStation® dan kan je bij ons een interne cursus krijgen om te begrijpen hoe het systeem werkt.

Je leert ook hoe je het juiste systeem kan uitrekenen en adviseren aan je klant, tips & tricks, waar je op moet letten en hoe je het systeem kan onderhouden.