Skip to main content

Onderhoud Waterzuivering

Het onderhoud van een waterontharder, ontijzering, Reverse Osmose & UV  installatie is essentieel om ervoor te zorgen dat de systemen optimaal blijven functioneren en een betrouwbare werking te kunnen garanderen.

Ons werkgebied is Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en waar u ons verder naar toe stuurt.

Naast alleen onderhoud leveren we ook veel reverse osmose membranen, uv lampen, filterkaarsen, filterzakken, en onderdelen voor genoemde systemen.

We kunnen service & onderhoud uitvoeren aan de meeste bekende merken installaties zoals Clack, Fleck, Erie, Autotrol, Kinetico, Lubron etc. Al deze merken staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid, maar zoals bij elk waterbehandelingssysteem, vereisen ook deze installaties periodiek onderhoud voor een langdurige en efficiënte werking.

Door regelmatig en zorgvuldig onderhoud te plegen aan uw installaties kunt u ervoor zorgen dat deze systemen betrouwbaar blijven werken en hoogwaardig water blijven produceren. 

Overweeg een onderhoud en / of storingscontract om problemen te voorkomen, en er zeker van te zijn dat u binnen een bepaalde termijn geholpen word bij storingen.

Weet u niet wat voor installatie u heeft, stuur dan een foto dan kunnen wij u vertellen of we u hiermee kunnen helpen of niet.

Enkele voorbeelden van verschillende merken en types.

Naam(Vereist)

Reverse Osmose membranen | UV- lampen | Filterkaarsen | Filterzakken | Onderdelen