Interesse in
onze diensten
of producten?

Waterzuiveringsinstallatie

Voor een geschikte waterzuiveringsinstallatie zijn wij uw vertrouwde partner! Het team van Industrial Water Solutions kenmerkt zich dankzij het brede kennis in huis op het gebied van waterzuiveringsinstallaties. Het sales team kan u voorzien van een passend advies op maat, want wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om schoon water tot uw beschikking te hebben.

Wat doen wij?

Industrial Water Solutions ontwerpt, monteert, onderhoud en/of verbouwd uw waterzuiveringsinstallatie in de breedste zin van het woord. Een waterzuiveringsinstallatie zuivert – zoals de naam ook al zegt – water tot het weer zuiver genoeg is voor consumptie of voor industrie. Wij plegen onderhoud aan alle merken waterontharders, ontijzeringen en osmose installaties. Het is dus voor ons geen probleem als u niet al reeds in contact bent geweest met onze operateurs. Hiernaast zijn wij altijd 24/7 beschikbaar om u met uw watervraagstuk van dienst te kunnen zijn.

Waterzuiveringsapparatuur

Daarnaast leveren wij ook alle aanverwante producten voor uw waterzuiveringsinstallatie zoals, onthardingszout, filterkaarsen, filterzakken, watermeters, doseerpompen, bronpompen, osmose membranen, uv-lampen buffertanks en nog veel meer waterbehandelingsapparatuur en benodigdheden.

Technische Alliantie

Industrial Water Solutions maakt deel uit van de Technische Alliantie ua. Een in Nederland, Duitsland, Griekenland en België opererende Coöperatieve vereniging van specialistische bedrijven die actief zijn binnen de waterbehandeling, werktuigbouwkunde, installatietechniek, elektrotechniek en civiele techniek. Door de onderlinge, intensieve samenwerking zijn wij in staat om de beste prijs te bieden voor uw technische vraagstuk. Daarbij staan wij garant voor een betrouwbare installatie en de continuïteit van uw bedrijf.

Samen maken wij vooruitgang mogelijk!

Interesse in één van onze diensten of producten?

Neem nu contact met ons op!